Happy Feet Party

Deze Party is te boeken vanaf 3 personen, op onze locatie of die van u voor €32,50 p.p.


De ideale behandeling voor het hele lichaam, zonder uit te kleren te hoeven gaan. De behandeling bestaat uit een Magnesium Voetenbad, Thaise Voetmassage met Houten Stokje (afwisselend met een edelsteen staaf naar keuze), en pakt veel en vaak voorkomende klachten aan. Onze toevoeging van edelstenen in de behandelingen, zorgt ervoor dat het effect nog groter en duidelijker zichtbaar is, en ook worden Psyche en Emotionele welzijn op deze wijze gedeeltelijk meegenomen in de behandeling. Het Helend voetenbadje met Magnesium, geeft u een boost van energie voor overdag, of helpt s' nachts kramp door verzuring te verminderen/voorkomen. Kortom, een behandeling die zeker het proberen waard is, en waarvan uw voeten uw dankbaar zullen zijn. Lees hieronder meer over de Thaise Voetmassage, en boek vanaf 3 personen voor 32,50 euro p.p. deze geweldige behandeling. Wilt u deze behandeling liever alleen ontvangen bij u thuis? neem dan contact met ons op via info@spaatyourhome.nl

 

 

De Thaise Voetmassage is een speciaal soort massage waar gebruikt wordt gemaakt van een " wooden stick". Met dit houten stokje wordt tijdens de massage, energiebanen geopend door alle drukpunten langs te gaan en te stimuleren.

 

De grootste voordelen van deze massage uit ervaring blijkt:

- Ontspanning

- Verminderd hoofdpijn

- Drijft vocht af uit de voeten, enkels, onderbenen en knieën. 

- Stimuleert de werking van verschillende inwendige organen (b.v. darmen)

 

Vooraf ontvangt u tevens voetverzorging met scrub en een voetenbadje.

 

Gemiddeld duurt een Party tussen de 2,5 en 5 uur (afhankelijk van aantal personen)

 

Voor deze Party worden GEEN voorrijkosten gerekend, wel kilometervergoeding (0,50 cent per kilometer buiten een straal van 15 km van Oostzaan).

Om te boeken kiest u hieronder de gewenste "time slot" oftewel, datum. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.