Algemene Voorwaarden


Reiskosten

Er wordt €0,50 per kilometer vergoeding verrekend, vanaf Oostzaan. Tot aan een max. van 60 km. Boven de 60 km gaat de vergoeding in overleg.

 

Parkeerkosten

Eventuele parkeerkosten worden achteraf voor 50% verrekend.

 

Locatie

De locatie dient op de begane grond te zijn, of in aanwezigheid van een lift. Tevens moet de locatie droog/overdekt zijn en over voldoende ruimte beschikken voor de groepsgrootte ( minimaal 6 bij 2 meter). Bij onvoldoende ruimte of afwezigheid van een partytent wordt de Party afgelast en dienen de voorrijkosten betaald te worden

 

Schade

Spa At Your Home kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele aangebrachte schade op de locatie van de Party

 

Jacuzzi

- De Jacuzzi wordt minimaal 2,5 uur voor de aanvang van de party door Spa At Your Home geïnstalleerd. 

- De jacuzzi wordt met warm water gevuld (Let op! Met een boiler is dit niet mogelijk, en dient de jacuzzi 24 uur van te voren elektrisch te worden opgewarmd. 

- Tuinslang en opzetstuk voor de kraan zijn inbegrepen. U dient hiervoor te beschikken over een standaard kraan of anders een eigen opzetstuk. (Let op! Ons opzetstuk past niet op designer kranen)

- De jacuzzi neemt ongeveer 3 meter in beslag, moet in de buurt van een stopcontact staan (altijd buiten overigens) en bij een plek waar veel water kan worden weggepompt (denk aan sloot, goot, open regenpijp etc.)

 

Annuleren

Het is tot 48 uur van te voren mogelijk om het aantal gasten met te wijzigen.

 

Party

 

Bij annulering meer als 7 dagen voor aanvang van de Party, wordt 50% van de online overgemaakte kosten in rekening gebracht. De overige 50% wordt binnen 7 dagen teruggestort.

Bij annulering minder als 7 dagen voor aanvang van de party, wordt 100% van de online overgemaakt kosten in rekening gebracht

 

Boeken

Een Party dient minimaal 14 dagen van te voren geboekt te worden. Party's minder dan 14 dagen van te voren geboekt kunnen niet garanderen alle gasten van de gewenste behandelingen te voorzien. De aanvraag wordt als boeking verwerkt zodra de factuur is betaald. U dient 7 dagen voor aanvang van de Party te hebben betaald.


Contact

Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Contactgegevens:

Spa At Your Home

E: info@spaatyourhome.nl

T: +31 633331196

Web: www.spaatyourhome.nl